Fira Solidaritat i Voluntariat Vila Real 2015, Trobada Moviments Socials Coves Vinrroma 24 10 15. Butlletí ADPca uses 24 10 15

Pasat, present i futur dels moviments socials 24 10 2015 a Coves Vinroma

L’Arxipèlag Comarcal organitza la jornada "Passat, present i futur dels moviments socials", el 24 d’octubre de 2015 a les 18.00h, a l’Església Vella de les Coves de Vinromà.

Hi haurà una exposició de fotografia de la Plataforma Antiabocadors de Residus Tòxics i Perillosos i intervindran representants de les Plataformes d’Afectats per la Hipoteca, Antifracking i NO al TTIP.

Una exposició dedicada a les accions de la lluita Antiabocadors de Residus Tòxics i Perillosos, servirà per a reviure i repassar la història recent d’un moviment que va fer canviar el futur dels nostres pobles.
L’impacte i les conseqüències en matèria social, política, econòmica i mediambiental que es poden generar a través de la unió i força populars constitueixen l’eix central de la jornada, que pretén ser un espai de debat, reflexió i confluència dels moviments socials, des del present però mirant al futur i sense perdre de vista els aprenentatges del passat.

Fira de la Solidaritat i el Voluntariat Vila-real 25 d’octubre

Plaça Major de Vila-real 25 d’octubre, cinquena edició Fira de la Solidaritat i el Voluntariat.

Entre la vintena d’activitats de 10.00 a 19.00 hores, batucada, així com una degustació de galetes i te, a càrrec de l’Associació de la Convivència; balls diversos entre els quals no faltarà una demostració de Bollywood, preparats per Viure i conviure o una sessió de màgia a càrrec de Patricia Ferrero. En la programació de diumenge també hi haurà ioga en família, per Amor en Acció pel Món; maquillatge infantil amb Smara i pintura facial, l’arbre solidari o el passaport solidari, entre d’altres, com la iniciativa que, sota el nom Un món per a tots, han preparat des d’Acudim.

Organitza: Regidoria de Cooperació i Integració (AJUNTAMENT VILA REAL)

Salutacions cordials

Equip ADP

ADP (AMICS DE PALANQUES)

C/ Manuel Bellido 26 bis

Castelló de la Plana 12006

Telf. 964 062 087

www.amicsdepalanques.org

adp

Triptic Fira Solidaritat Voluntariat Vila Real 2015.pdf

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s